Vestiging

Riforce Utrecht

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Utrecht? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Of als je zelf een passende baan zoekt.

Team Riforce
Locatie adres

Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

085 – 029 90 96

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialisten in Utrecht

Onze re-integratiespecialisten in de regio Utrecht zijn Nathalie Wolf en Annemieke Hilgersom. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Utrecht

Je vindt ons in het pand van Regus. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Utrecht

Onze diensten in Utrecht

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Tarieven vanaf € 1.500,-

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Tarieven vanaf € 1.395,-

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Tarieven vanaf € 1.195,-

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Heb je een vraag of wil je meer info, bel dan met een onze loopbaanadviseurs: 088 304 1404

In de regio Utrecht werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Flevobird
New forrest
Tio
Logo Basic Fit
Breewel
Allerzorg
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Olympia
Zorgassist
Hunkemoller
Logo Simon Loos
Flevobird
New forrest
Tio
Logo Basic Fit
Breewel
Allerzorg
Dura vermeer
Health partners verzuimbegeleiding 01
Olympia
Zorgassist
Hunkemoller

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Utrecht

De regio Utrecht is een van de belangrijkste werkgelegenheids- en voorzieningencentra van Nederland. De banen- en bevolkingsdichtheid zijn hoog, net als het tempo van de economische en demografische groei. De provincie Utrecht behoort daarnaast tot de landelijke top qua arbeidsproductiviteit en brede welvaart. Door de specialisatie in dienstverlening (financiële diensten en onderwijs), de forse omvang van de regionale economie en de centrale ligging in het land groeit de economie hard.

Vooral detailhandel, financiële diensten en openbaar bestuur vertonen een forse toename van de werkgelegenheid. De innovatieve kracht is groot met een hoog aandeel in ICT, onderzoek en ontwikkeling en creatieve dienstverlening.

Veelgestelde vragen over Riforce Utrecht

Waar is Riforce Utrecht gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Utrecht is:
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Utrecht?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Utrecht?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie
Bel ons