Vestiging

Riforce Nijmegen

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Nijmegen? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Of als je zelf een passende baan zoekt.

Team Riforce
Locatie adres

Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

085 – 029 90 96

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialisten in Nijmegen

Onze re-integratiespecialisten in de regio Nijmegen zijn Lisa van Lijssel en Nathalie Wolf. Zij helpen je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Kantoor Nijmegen

Je vindt ons in het pand 52Nijmegen. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het OV. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Nijmegen

Onze diensten in Nijmegen

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Tarieven vanaf € 1.500,-

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Tarieven vanaf € 1.395,-

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Tarieven vanaf € 1.195,-

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Heb je een vraag of wil je meer info, bel dan met een onze loopbaanadviseurs: 088 304 1404

In de regio Nijmegen werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Facto geo
Breewel
Allerzorg
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Zorgassist
Van der velden rioleringsbeheer
Star
De vos
St vd brink
Luxottica
Logo Simon Loos
Facto geo
Breewel
Allerzorg
Logo Basic Fit
Hunkemoller
Zorgassist
Van der velden rioleringsbeheer
Star
De vos
St vd brink
Luxottica

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Nijmegen

Deze regio heeft een hoge dichtheid van werkgelegenheid en bevolking, maar een lagere economische en demografische groei. De arbeidsproductiviteit is laag, terwijl de brede welvaart in Nijmegen op een gemiddeld niveau ligt. Binnen het ‘Rijk van Nijmegen’ zijn de verschillen groot. Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar en Wijchen vervullen voornamelijk een woonfunctie voor Nijmegen.

Het bedrijfsleven is gespecialiseerd in verzorgende activiteiten, onderwijs en horeca. Er zijn weinig starters en het aandeel van innovatieve sectoren (R&D, machineproductie en IT-dienstverlening) is gemiddeld. Het gemiddelde opleidingsniveau in Nijmegen is relatief hoog.

Veelgestelde vragen over Riforce Nijmegen

Waar is Riforce Nijmegen gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Nijmegen is:
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Nijmegen?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043

Welke diensten biedt Riforce aan in Nijmegen?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie
Bel ons