Vestiging

Riforce Emmen

Zoek je een re-integratiespecialist of loopbaanadviseur in de regio Emmen? Wij helpen je graag bij duurzame inzetbaarheid of 2e spoortrajecten voor je medewerkers. Of als je zelf een passende baan zoekt.

Team Riforce
Locatie adres

De Bukakkers 20
7811 KZ Emmen

Postadres

Einsteinlaan 28
2289 CC Rijswijk

Telefoonnummer

085 – 029 90 96

E-mail

info@riforce.nl

Trajecten

Loopbaanadvies
Outplacement
2e spoor re-integratie

Onze re-integratiespecialist in Emmen

Onze re-integratiespecialist in de regio Emmen is Iris Wessels. Zij helpt je graag bij uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en je loopbaan.

Iris Jansen

Kantoor Emmen

Je vindt ons in het pand van Growing Emmen. Rondom het kantoor is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ook via het OV kun je onze vestiging makkelijk bereiken. Meld je bij de receptie en wij zetten koffie of thee voor je klaar!

Plan mijn route

Emmen

Onze diensten in Emmen

Icon mensgericht white

Outplacement

Ben je ontslagen, loop je vast in je baan of is er een reorganisatie op komst? Via Riforce vind je een nieuwe, goedbetaalde baan. Ben je werkgever? Dan geef je met onze trajecten een positieve invulling aan outplacement. Afhankelijk van je wensen en budget kies je uit drie varianten: Compact (max. 3 maanden), Compleet en de meest uitgebreide versie: Compleet Plus.

Tarieven vanaf € 1.750,-

Icon reintegratie white

2e spoor re-integratie

Heb je het advies gekregen om een 2e spoor re-integratietraject te starten? Riforce zorgt voor daadkracht en overzicht. Als re-integratiespecialist kennen wij alle ins en outs van 2e spoor re-integratie. Via ons online systeem volg je – realtime, 24/7 – de acties en tussenstappen in het traject. Ook helpt het de werknemer bij het maken van afspraken en opdrachten.

Tarieven vanaf € 1.700,-

Icon gelukkig white

Loopbaanadvies

Ontdek welke functies, branches en organisaties goed bij je passen. Waar word je ècht gelukkig van? Samen met je loopbaanadviseur ontdek je jouw natuurlijke talenten. Met persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan geef je zelf nieuwe richting aan je loopbaan. We bieden je trajecten exclusief of inclusief werkgeversdeel – gericht op duurzame inzetbaarheid.

Tarieven vanaf € 1.195,-

Sterk in nieuw werk

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Heb je een vraag of wil je meer info, bel dan met een onze loopbaanadviseurs: 088 304 1404

In de regio Emmen werken we nauw samen met onder meer:

Logo Simon Loos
Allerzorg
Zorgassist
Mainfreight
Logo Basic Fit
Olympia
Breewel
St vd brink
Star
Luxottica
Logo Simon Loos
Allerzorg
Zorgassist
Mainfreight
Logo Basic Fit
Olympia
Breewel
St vd brink
Star
Luxottica

Over de economie en werkgelegenheid in de regio Emmen

De regio Emmen blijft achter in ondernemerschapsdynamiek. Er komen in de regio Zuidoost-Drenthe minder nieuwe bedrijven bij. Daarnaast zijn de bedrijven kleiner dan gemiddeld. De kwaliteit van de arbeidsmarkt ligt onder het landelijk gemiddelde.

Het opleidingsniveau is een stuk lager dan gemiddeld in Nederland, de werkloosheid is structureel hoger en er trekken een stuk minder jongeren naar de regio. Werkloosheid is vooral hoger onder hoogopgeleiden maar de algemene werkloosheid is lager dan het Nederlandse gemiddelde. Dit komt omdat de werkloosheid lager is onder laag- en middelbaar opgeleiden. De regio kent nog volop kansen om de economische motor in Zuidoost-Drenthe te verbeteren.

Veelgestelde vragen over Riforce Emmen

Waar is Riforce Emmen gevestigd?

Het adres van onze vestiging in Emmen is:

De Bukakkers 20

7811 KZ Emmen

Hoe maak ik een afspraak met Riforce Emmen?

Dat gaat heel eenvoudig via het contactformulier of bel met onze loopbaanadviseurs via: 085 019 5043.

Welke diensten biedt Riforce aan in Emmen?

Op deze vestiging kun je terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • ACT®-metingen
  • Outplacementtrajecten (compact, compleet, compleet plus)
  • 2e spoor re-integratie
Bel ons